Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 101-110 of 164 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
...
8
9
10
11
12
13
14
...
17
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2549
ผลของส่วนผสมและสภาวะการผลิตโดยกระบวนการเอ็กซ์ทรูชันต่อคุณภาพของอาหารเช้าธัญชาติเสริมฟักทองผง = Effects of ingredients and extrusion conditions on quality of breakfast cereal fortified with pumpkin powder / สุลาลักษณ์ ขาวผ่อง
สุลาลักษณ์ ขาวผ่อง
2547
ผลของโปรตีนถั่วเหลืองสกัด กลูเตน และสารโซเดียมไตรโพลีฟอสเฟตต่อสมบัติรีโอโลยีของเบอร์เกอร์เศษเนื้อนกกระจอกเทศ = Effects of soy protein isolate, gluten and sodium tripolyphosphate on rheological properties of ostrich-meat / เผด็จ ฉั่วตระกูล
เผด็จ ฉั่วตระกูล
2546
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ข้าวกล้องผสมธัญพืช และถั่วบรรจุกระป๋อง / กมลรัตน์ ครุธาโรจน์
กมลรัตน์ ครุธาโรจน์
2544
การพัฒนาการผลิตลูกกวาดสมุนไพรชนิดแข็ง / รัตติกร ธเนศราภา
รัตติกร ธเนศราภา
2546
การลดซิตรินินในข้าวแดง / จุลยุทธ บุญสร้างสม
จุลยุทธ บุญสร้างสม
2549
การพัฒนาเครื่องปรุงรสจากผัก = Development of seasoning from vegetales / ปวีณา เพี้ยงจันทร์
ปวีณา เพี้ยงจันทร์
2550
คุณภาพทางกายภาพเคมีและการเก็บรักษาของเยลลีลำไย = Physico-chemical and shelf-life qualities of longan jelly / ศศิธร ลออเลิศลักขณา
ศศิธร ลออเลิศลักขณา
2546
การลดเวลาอบแห้งหอมหัวใหญ่โดยการลดน้ำด้วยวิธีออสโมติก = Reduction of onion drying time by Osmotic Dehydration / นักสิทธิ์ ปัญโญใหญ่
นักสิทธิ์ ปัญโญใหญ่
2550
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ไส้กรอกปลาหมักโดยใช้เทคโนโลยีเชื้อบริสุทธิ์เริ่มต้นผสม = Development of fermented fish sausage using starter cultures tecnnology / ศิริลดา ศรีกอก
ศิริลดา ศรีกอก
2548
เครื่องดื่มผงจากผลยอผสมผลไม้โดยการทำแห้งแบบโฟมแมท = Powdered beverage from indian mulberry (morinda citrifolia linn.) mixed with fruit by Foam-mat drying / กฤต บุณยะวรรธนะ
กฤต บุณยะวรรธนะ
Discover
Author
1
กนกวรรณ พรมจีน
1
กมลพรรณ อาสาสรรพกิจ
1
กมลรัตน์ ครุธาโรจน์
1
กรรณานุช ศรีกอก
1
กรรณิการ์ ตันเส้า
1
กฤต บุณยะวรรธนะ
1
กฤติกา บูรณโชคไพศาล
1
กฤติยา เขื่อนเพชร
1
กฤษติยา อุตรอินทร์
1
กอบพัชรกุล เป็นบุญ
.
next >
Subject
9
น้ำผลไม้
7
เทคโนโลยีการผลิตอาหาร
5
ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา
5
สารสกัดจากพืช
5
ไส้กรอก
4
นมเปรี้ยว
4
น้ำมันปาล์ม
4
ลำไย -- การอบแห้ง
4
เทคโนโลยีสุญญากาศ
4
แคโรทีน
.
next >
Date issued
102
2550 - 2557
59
2540 - 2549
2
2530 - 2539
1
2522 - 2529