Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20362
Title: | คุณภาพทางกายภาพเคมีและการเก็บรักษาของเยลลีลำไย = Physico-chemical and shelf-life qualities of longan jelly / ศศิธร ลออเลิศลักขณา |
Authors: | ศศิธร ลออเลิศลักขณา |
Authors: | ศศิธร ลออเลิศลักขณา |
Keywords: | เยลลี่ -- การเก็บและรักษา;ลำไย -- การแปรรูป |
Issue Date: | 2550 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 |
Gov't Doc #: | ว 664.152 ศ183ค |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1418846 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20362 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0550sl_tpg.pdf | 471.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sl_abs.pdf | 472.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sl_con.pdf | 540.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sl_ch1.pdf | 476.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sl_ch2.pdf | 853.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sl_ch3.pdf | 510.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sl_ch4.pdf | 1.98 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sl_ch5.pdf | 461.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sl_bib.pdf | 487.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sl_app.pdf | 990.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.