Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20362
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศศิธร ลออเลิศลักขณา | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:25:16Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:25:16Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.152 ศ183ค | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1418846 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20362 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | เยลลี่ -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การแปรรูป | en_US |
dc.title | คุณภาพทางกายภาพเคมีและการเก็บรักษาของเยลลีลำไย = Physico-chemical and shelf-life qualities of longan jelly / ศศิธร ลออเลิศลักขณา | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0550sl_tpg.pdf | 471.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sl_abs.pdf | 472.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sl_con.pdf | 540.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sl_ch1.pdf | 476.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sl_ch2.pdf | 853.83 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sl_ch3.pdf | 510.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sl_ch4.pdf | 1.98 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sl_ch5.pdf | 461.45 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sl_bib.pdf | 487.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0550sl_app.pdf | 990.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.