Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20362
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorศศิธร ลออเลิศลักขณาen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:16Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:16Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664.152 ศ183คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1418846en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20362-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectเยลลี่ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectลำไย -- การแปรรูปen_US
dc.titleคุณภาพทางกายภาพเคมีและการเก็บรักษาของเยลลีลำไย = Physico-chemical and shelf-life qualities of longan jelly / ศศิธร ลออเลิศลักขณาen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0550sl_tpg.pdf471.02 kBAdobe PDFView/Open
food0550sl_abs.pdf472.35 kBAdobe PDFView/Open
food0550sl_con.pdf540.88 kBAdobe PDFView/Open
food0550sl_ch1.pdf476.88 kBAdobe PDFView/Open
food0550sl_ch2.pdf853.83 kBAdobe PDFView/Open
food0550sl_ch3.pdf510.42 kBAdobe PDFView/Open
food0550sl_ch4.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open
food0550sl_ch5.pdf461.45 kBAdobe PDFView/Open
food0550sl_bib.pdf487.81 kBAdobe PDFView/Open
food0550sl_app.pdf990.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.