Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20330
Title: การลดเวลาอบแห้งหอมหัวใหญ่โดยการลดน้ำด้วยวิธีออสโมติก = Reduction of onion drying time by Osmotic Dehydration / นักสิทธิ์ ปัญโญใหญ่
Authors: นักสิทธิ์ ปัญโญใหญ่
Authors: นักสิทธิ์ ปัญโญใหญ่
Keywords: หอมหัวใหญ่ -- การอบแห้ง;เครื่องอบแห้งพลังงานแสงอาทิตย์;หอมหัวใหญ่ -- การเก็บและรักษา
Issue Date: 2546
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546
Gov't Doc #: ว 664.0284 น111ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1343500
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20330
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1246np_tpg.pdf245.68 kBAdobe PDFView/Open
food1246np_abs.pdf213.49 kBAdobe PDFView/Open
food1246np_con.pdf273.54 kBAdobe PDFView/Open
food1246np_ch1.pdf195.47 kBAdobe PDFView/Open
food1246np_ch2.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open
food1246np_ch3.pdf343.15 kBAdobe PDFView/Open
food1246np_ch4.pdf5.22 MBAdobe PDFView/Open
food1246np_ch5.pdf243.49 kBAdobe PDFView/Open
food1246np_bib.pdf401.39 kBAdobe PDFView/Open
food1246np_app.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.