Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20337
Title: ผลของโปรตีนถั่วเหลืองสกัด กลูเตน และสารโซเดียมไตรโพลีฟอสเฟตต่อสมบัติรีโอโลยีของเบอร์เกอร์เศษเนื้อนกกระจอกเทศ = Effects of soy protein isolate, gluten and sodium tripolyphosphate on rheological properties of ostrich-meat / เผด็จ ฉั่วตระกูล
Authors: เผด็จ ฉั่วตระกูล
Keywords: โปรตีนเกษตร
โปรตีนจากพืช
เนื้อนกกระจอกเทศ
เบอร์เกอร์
Issue Date: 2547
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547
Gov't Doc #: ว 572.6 ผ542ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1356428
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20337
Appears in Collections:AGRO: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.