Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Independent Study (IS)
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 101-110 of 115 (Search time: 0.014 seconds).
previous
1
...
8
9
10
11
12
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2547
การปนเปื้อนของอะฟลาทอกซินในถั่วลิสงป่นที่จำหน่ายในตลาดสดของจังหวัดเชียงใหม่ = Contamination of aflatoxin in ground peanut selling in local markets in Chiang Mai / สุพัตรา พิชัย
สุพัตรา พิชัย
2551
แนวทางการจัดทำหลักเกณฑ์วิธีการที่ดีในการผลิตเครื่องดื่มลำไยผงสำเร็จรูป = Good manufacturing practice for instant Longan drink powder / รวิพรรณ จาวรรณา
รวิพรรณ จาวรรณา
2551
การพัฒนาน้ำกาแฟสกัดเข้มข้นด้วยวิธีการทำให้เข็มข้นแบบแช่เยือกแข็ง = Development of concentrated coffee extract using freeze concentration / สหัสชา น้ำทิพย์
สหัสชา น้ำทิพย์
2554
การผลิตและการเก็บรักษาข้าวกล้องดัดแปรเนื้อสัมผัส = Production and storage of texture modified brown rice / สุเมธ สมณี
สุเมธ สมณี
2555
ผลของพรีไบโอติกและระดับน้ำตาลต่อการเหลือรอดของเชื้อ Lactobacillus acidophilus และ Lactobacillus casei ในไอศกรีมซินไบโอติก = The Effect of prebiotic and sugar levels on the survival of Lactobacillus acidophilus and Lactobacillus casei in synbiotic ice cream / ศุภนิช สิทธิบุศย์
ศุภนิช สิทธิบุศย์
2552
การใช้เทคนิค Inductively coupled plasma - mass spectrometry (ICP - MS) ในการวิเคราะห์ปริมาณโลหะหนักในชาเขียวและดินที่ปลูกในจังหวัดเชียงใหม่และเชียงราย = The use of inductively coupled olasma - mass spectrometry technique detection of heavy matals in green tea and growing soil in Chiang Mai and Chiang Rai provinces / ปานจรีย์ อินทราวุธ
ปานจรีย์ อินทราวุธ
2551
กระบวนการแปรรูปผลิตภัณฑ์ข้าวเหนียวสุกเร็วกลิ่นรสพริกหวาน = Processing of quick cooking - sticky rice fortified with bell pepper flavour / สุปรียา ชาญชัยสมจิตร
สุปรียา ชาญชัยสมจิตร
2553
คุณภาพของน้ำพริกหนุ่มที่จำหน่ายในตลาดอำเภอเมืองเชียงใหม่ พ.ศ.2551 = Quality of green chili paste (Nam Phrik Noom) in Mueang Chiang Mai District Local Markets in 2008 / สินาภรณ์ แก้วชื่นชัย
สินาภรณ์ แก้วชื่นชัย
Apr-2020
การจัดการการท่องเที่ยวเชิงเกษตรวิถีชุมชนหมู่บ้านสันทางหลวงตำบลจันจว้าใต้ อำเภอแม่จัน จังหวัดเชียงราย
อาจารย์ ดร. กรรณิกา แซ่ลิ่ว
;
รองศาสตราจารย์ ดร. เยาวเรศ เชาวนพูนผล
;
สุวัชรีภรณ์ จิตใจ
Oct-2020
ปัจจัยที่มีผลต่อการยอมรับการจัดการปุ๋ยเฉพาะพื้นที่ (ปุ๋ยสั่งตัด) ของเกษตรกรผู้ปลูกข้าวในอำเภอพาน จังหวัดเชียงราย
ณฐิตากานต์ พยัคฆา
;
ภาณุพันธุ์ ประภาติกุล
;
ฟ้าไพลิน ไชยวรรณ
;
วีร์สุดา ศรีจันทร์
Discover
Author
1
Benjamas Sangnark
1
Kanyapat Kritsawan
1
Kreuawan Thonglem
1
Orawan Boonret
1
Phanlop Boonputh
1
กนกรัตน์ ศรีบุญเรือง
1
กนกอร ศรีม่วง
1
กรรณิการ์ วิศิษฏ์โชติอังกูร
1
กรรณิการ์ แสงสร้อย
1
กัญวณา ศรีสุข
.
next >
Subject
6
ลำไย -- การเก็บและรักษา
5
น้ำผลไม้
5
น้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษา
5
ลำไย -- การอบแห้ง
4
น้ำผึ้ง
4
อาหารไทย (ภาคเหนือ)
4
เครื่องดื่ม
3
การอบแห้ง
3
ความดัน
3
น้ำผลไม้ -- การผลิต
.
next >
Date issued
104
2500 - 2566
11
2006 - 2099