Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRI: Independent Study (IS)
AGRI: Theses
AGRO: Independent Study (IS)
AGRO: Theses
ARC: Independent Study (IS)
ARC: Theses
BMEI: Independent Study (IS)
BMEI: Theses
CAMT: Independent Study (IS)
CAMT: Theses
ENG: Independent Study (IS)
ENG: Theses
GRAD-Sciences and Technology: Independent Study (IS)
GRAD-Sciences and Technology: Theses
ICDI: Independent Study (IS)
ICDI: Theses
MARITIME: Independent Study (IS)
MARITIME: Theses
SCIENCE: Independent Study (IS)
SCIENCE: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 18 (Search time: 0.013 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2548
อิทธิพลของอุณหภูมิต่ออายุการเก็บรักษาและอาการสะท้านหนาวของมะม่วงพันธุ์โชคอนันต์ = Influence of temperature on storage life and chilling injury of Mango cv. Choke Anan / จิราภรณ์ กัวะขุนทด
จิราภรณ์ กัวะขุนทด
2546
ผลของอุณหภูมิต่ออายุการเก็บรักษาและอาการสะท้านหนาวของส้มเขียวหวานพันธุ์สีทอง = Effect of temperature on storage life and chilling injury of tangerine cv. seetong / ศรัณยา วอขวา
ศรัณยา วอขวา
2549
ผลของอุณหภูมิแวดล้อมต่ออุณหภูมิข้าวเปลือกและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพข้าวระหว่างเก็บรักษา = Effect of ambient temperature on paddy temperature and quality changes during storage / อารีรัตน์ จิตบุญ
อารีรัตน์ จิตบุญ
2548
การยืดอายุการเก็บรักษาผลลำไยโดยใช้สารเคมีกันเสียร่วมกับอุณหภูมิต่ำ = Prolonging storage life of longan fruit using chemical preservatives in combination with low temperatures / สุเมธี เขื่อนมณี
สุเมธี เขื่อนมณี
2548
การทำนายอุณหภูมิภายในผลมะม่วงโดยใช้สมบัติทางความร้อน = Prediction of internal temperature in mango fruit using thermal properties / พิรัญชนา ภาณุสัณห์
พิรัญชนา ภาณุสัณห์
2548
ปัจจัยที่มีผลกระทบต่อการลดอุณหภูมิขั้นต้นของผัก = Factors affecting pre-cooling of vegetables / ธีระพงษ์ จันทร์แจ่ม
ธีระพงษ์ จันทร์แจ่ม
2545
การแยกและการหาลักษณะเฉพาะของการทนอูณหภูมิสูงของสาหร่ายสีเขียวแกมน้ำเงินจากน้ำพุร้อนบางแหล่งบริเวณภาคเหนือตอนบนของประเทศไทย / วราภรณ์ ปานอยู่
วราภรณ์ ปานอยู่
2543
การปรับปรุงวิธีเตรียมทางเคมีของสารตัวนำยวดยิ่งอุณหภูมิวิกฤตสูง ระบบบิสมัท Bi-Sr-Ca-Cu-O / ภัทรารักษ์ จันทรวรชาต
ภัทรารักษ์ จันทรวรชาต
2545
อิทธิพลของกรรมวิธีรักษาสีเปลือกต่อการเปลี่ยนแปลงทางกายภาพและทางเคมีของผลลิ้นจี่ระหว่างการเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่างๆ / พรอนันต์ บุญก่อน
พรอนันต์ บุญก่อน
2540
ผลของสารเคลือบผิวที่บริโภคได้ และอุณหภูมิต่อคุณภาพกล้วยไข่หลังการเก็บเกี่ยว / ชลิต เขาวงศ์ทอง
ชลิต เขาวงศ์ทอง
Discover
Author
1
จิราภรณ์ กัวะขุนทด
1
ชลิต เขาวงศ์ทอง
1
ธนศิษฏ์ วงศ์ศิริอำนวย
1
ธีระพงษ์ จันทร์แจ่ม
1
นิฤมล ลิมปิโชติพงษ์
1
ปาริชาติ เทียนจุมพล
1
พรอนันต์ บุญก่อน
1
พิรัญชนา ภาณุสัณห์
1
ภัทรารักษ์ จันทรวรชาต
1
รำจวน ศรีวิชัย
.
next >
Subject
2
มะม่วง -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว
2
ลำไย -- การเก็บและรักษา
1
กระบองเพชร -- การเจริญเติบโต
1
กล้วยไข่ -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเ...
1
การออกดอก
1
กุหลาบ -- การเก็บเกี่ยว
1
ข้าว -- การเก็บและรักษา
1
ข้าว -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว
1
ข้าวเปลือก -- การเก็บและรักษา
1
ความชื้น
.
next >
Date issued
1
2549
5
2548
2
2546
4
2545
1
2544
2
2543
2
2542
1
2540