Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28304
Title: ผลของสารเคลือบผิวที่บริโภคได้ และอุณหภูมิต่อคุณภาพกล้วยไข่หลังการเก็บเกี่ยว / ชลิต เขาวงศ์ทอง
Authors: ชลิต เขาวงศ์ทอง
Authors: ชลิต เขาวงศ์ทอง
Keywords: กล้วยไข่ -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว;สารเคลือบผิว;อุณหภูมิ
Issue Date: 2540
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2540
Gov't Doc #: ว 634.772 ช173ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1207751
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28304
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0440ck_abs.pdf210.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.