Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28304
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชลิต เขาวงศ์ทองen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:46:28Z-
dc.date.available2014-09-19T01:46:28Z-
dc.date.issued2540en_US
dc.identifier.govdocว 634.772 ช173ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1207751en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28304-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2540en_US
dc.subjectกล้วยไข่ -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectสารเคลือบผิวen_US
dc.subjectอุณหภูมิen_US
dc.titleผลของสารเคลือบผิวที่บริโภคได้ และอุณหภูมิต่อคุณภาพกล้วยไข่หลังการเก็บเกี่ยว / ชลิต เขาวงศ์ทองen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0440ck_abs.pdf210.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.