Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28304
Title: | ผลของสารเคลือบผิวที่บริโภคได้ และอุณหภูมิต่อคุณภาพกล้วยไข่หลังการเก็บเกี่ยว / ชลิต เขาวงศ์ทอง |
Authors: | ชลิต เขาวงศ์ทอง |
Authors: | ชลิต เขาวงศ์ทอง |
Keywords: | กล้วยไข่ -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว;สารเคลือบผิว;อุณหภูมิ |
Issue Date: | 2540 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2540 |
Gov't Doc #: | ว 634.772 ช173ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1207751 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28304 |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0440ck_abs.pdf | 210.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.