Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28422
Title: การยืดอายุการเก็บรักษาผลลำไยโดยใช้สารเคมีกันเสียร่วมกับอุณหภูมิต่ำ = Prolonging storage life of longan fruit using chemical preservatives in combination with low temperatures / สุเมธี เขื่อนมณี
Authors: สุเมธี เขื่อนมณี
Authors: สุเมธี เขื่อนมณี
Keywords: ลำไย -- การเก็บและรักษา;วัตถุกันเสีย;อุณหภูมิ
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว 634.714 ส456ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1363869
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28422
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0248sk_tpg.pdf208.72 kBAdobe PDFView/Open
post0248sk_abs.pdf140.63 kBAdobe PDFView/Open
post0248sk_con.pdf229.67 kBAdobe PDFView/Open
post0248sk_ch1.pdf137.23 kBAdobe PDFView/Open
post0248sk_ch2.pdf284.64 kBAdobe PDFView/Open
post0248sk_ch3.pdf248.96 kBAdobe PDFView/Open
post0248sk_ch4.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open
post0248sk_ch5.pdf220.7 kBAdobe PDFView/Open
post0248sk_bib.pdf168.37 kBAdobe PDFView/Open
post0248sk_app.pdf217.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.