Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Health Sciences
AMS: Independent Study (IS)
AMS: Theses
DENT: Independent Study (IS)
DENT: Theses
GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)
GRAD-Health Sciences: Theses
MED: Independent Study (IS)
MED: Theses
NURSE: Independent Study (IS)
NURSE: Theses
PHARMACY: Independent Study (IS)
PHARMACY: Theses
PH: Independent Study (IS)
PH: Theses
RIHES: Independent Study (IS)
RIHES: Theses
VET: Independent Study (IS)
VET: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2549
คุณค่าทางโภชนาการและใยอาหารของอาหารล้านนา = Food used in fon-peemeng / ทวีศักดิ์ อักษรทับ
ทวีศักดิ์ อักษรทับ
2553
การวิเคราะห์ปริมาณโซเดียมในแคบหมูที่จำหน่ายในตลาดเมืองเชียงใหม่ = Quantitative analysis of Sodium in deep fried pork skin selling in the markets of Mueang Chiang Mai District / อัจฉรา กุลวงศ์
อัจฉรา กุลวงศ์
2546
ความรู้ทางโภชนาการและการรับประทานอาหารของคนงานในโรงงานบัวผัด อำเภอสันกำแพง จังหวัดเชียงใหม่ / วิลาวัลย์ ไพจิตรกาญจนกุล
วิลาวัลย์ ไพจิตรกาญจนกุล
2547
การเปรียบเทียบคุณค่าทางโภชนการในตำรับอาหารล้านนาโดยวิธีการวิเคราะห์ทางเคมีและการคำนวณจากตารางคุณค่าทางโภชนาการของอาหารไทย = Comparison of nutritive values between chemical analysis and calculation from Thai food composition table / ประภาพรรณ กันธรักษา
ประภาพรรณ กันธรักษา
2546
ตำรับมาตรฐานและคุณค่าทางโภชนาการอาหารท้องถิ่น ในอำเภอลับแล จังหวัดอุตรดิตถ์ = Standard recipes and nutritive values of local foods in lablae district, Uttaradit province / จุรีรัตน์ ชูโลก
จุรีรัตน์ ชูโลก
2545
การจัดทำตำรับมาตรฐานและหาคุณค่าทางโภชนาการของอาหารพื้นบ้านชาวยอง / รำไพ ปัญญาพรหม
รำไพ ปัญญาพรหม
Discover
Author
1
จุรีรัตน์ ชูโลก
1
ทวีศักดิ์ อักษรทับ
1
ประภาพรรณ กันธรักษา
1
รำไพ ปัญญาพรหม
1
วิลาวัลย์ ไพจิตรกาญจนกุล
1
อัจฉรา กุลวงศ์
Subject
2
การปรุงอาหาร -- ไทย (ภาคเหนือ)
1
Dissertations, academic -- nursing
1
แคบหมู
1
แรงงาน -- เชียงใหม่
1
โรงงานบัวผัด
1
ใยอาหาร
1
ไทยอง
Date issued
1
2553
1
2549
1
2547
2
2546
1
2545