Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27734
Title: | การจัดทำตำรับมาตรฐานและหาคุณค่าทางโภชนาการของอาหารพื้นบ้านชาวยอง / รำไพ ปัญญาพรหม |
Authors: | รำไพ ปัญญาพรหม |
Authors: | รำไพ ปัญญาพรหม |
Keywords: | การปรุงอาหาร -- ไทย (ภาคเหนือ);อาหารไทย (ภาคเหนือ);โภชนาการ;ไทยอง |
Issue Date: | 2545 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545 |
Gov't Doc #: | ว/ภน 641.595936 ร219ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1306369 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27734 |
Appears in Collections: | GRAD-Health Sciences: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nutr0545rp_tpg.pdf | 84.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545rp_abs.pdf | 75.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545rp_con.pdf | 83.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545rp_ch1.pdf | 117.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545rp_ch2.pdf | 1.22 MB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545rp_ch3.pdf | 119.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545rp_ch4.pdf | 883.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545rp_ch5.pdf | 266.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545rp_bib.pdf | 105.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545rp_app.pdf | 651.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.