Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27734
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รำไพ ปัญญาพรหม | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T09:41:17Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T09:41:17Z | - |
dc.date.issued | 2545 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 641.595936 ร219ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1306369 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27734 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545 | en_US |
dc.subject | การปรุงอาหาร -- ไทย (ภาคเหนือ) | en_US |
dc.subject | อาหารไทย (ภาคเหนือ) | en_US |
dc.subject | โภชนาการ | en_US |
dc.subject | ไทยอง | en_US |
dc.title | การจัดทำตำรับมาตรฐานและหาคุณค่าทางโภชนาการของอาหารพื้นบ้านชาวยอง / รำไพ ปัญญาพรหม | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Health Sciences: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nutr0545rp_tpg.pdf | 84.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545rp_abs.pdf | 75.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545rp_con.pdf | 83.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545rp_ch1.pdf | 117.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545rp_ch2.pdf | 1.22 MB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545rp_ch3.pdf | 119.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545rp_ch4.pdf | 883.08 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545rp_ch5.pdf | 266.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545rp_bib.pdf | 105.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
nutr0545rp_app.pdf | 651.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.