Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/27734
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรำไพ ปัญญาพรหมen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T09:41:17Z-
dc.date.available2014-09-18T09:41:17Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 641.595936 ร219กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1306369en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/27734-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectการปรุงอาหาร -- ไทย (ภาคเหนือ)en_US
dc.subjectอาหารไทย (ภาคเหนือ)en_US
dc.subjectโภชนาการen_US
dc.subjectไทยองen_US
dc.titleการจัดทำตำรับมาตรฐานและหาคุณค่าทางโภชนาการของอาหารพื้นบ้านชาวยอง / รำไพ ปัญญาพรหมen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0545rp_tpg.pdf84.88 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545rp_abs.pdf75.93 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545rp_con.pdf83.76 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545rp_ch1.pdf117.36 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545rp_ch2.pdf1.22 MBAdobe PDFView/Open
nutr0545rp_ch3.pdf119.64 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545rp_ch4.pdf883.08 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545rp_ch5.pdf266.29 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545rp_bib.pdf105.56 kBAdobe PDFView/Open
nutr0545rp_app.pdf651.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.