Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28486
Title: รูปแบบของโปรตีนระหว่างการสุกของผลมะม่วงโดยวิธีเจลอิเล็กโทรโฟรีซิส = Protein patterns during ripening of mango fruit by gel electrophoresis method / อัญญารัตน์ วงศ์คช
Authors: อัญญารัตน์ วงศ์คช
Authors: อัญญารัตน์ วงศ์คช
Keywords: มะม่วง -- การเก็บและรักษา;โปรตีนจากพืช;มะม่วง -- แง่โภชนาการ;เจลอิเล็กโทรโฟรีซิส
Issue Date: 2553
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553
Gov't Doc #: ว 660.294513 อ113ร
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1482373
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28486
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0353aw_tpg.pdf514.86 kBAdobe PDFView/Open
post0353aw_abs.pdf445.7 kBAdobe PDFView/Open
post0353aw_con.pdf458.77 kBAdobe PDFView/Open
post0353aw_ch1.pdf447.35 kBAdobe PDFView/Open
post0353aw_ch2.pdf919.64 kBAdobe PDFView/Open
post0353aw_ch3.pdf701.53 kBAdobe PDFView/Open
post0353aw_ch4.pdf4.46 MBAdobe PDFView/Open
post0353aw_ch5.pdf437.76 kBAdobe PDFView/Open
post0353aw_bib.pdf472.41 kBAdobe PDFView/Open
post0353aw_app.pdf510.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.