Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28486
Title: | รูปแบบของโปรตีนระหว่างการสุกของผลมะม่วงโดยวิธีเจลอิเล็กโทรโฟรีซิส = Protein patterns during ripening of mango fruit by gel electrophoresis method / อัญญารัตน์ วงศ์คช |
Authors: | อัญญารัตน์ วงศ์คช |
Authors: | อัญญารัตน์ วงศ์คช |
Keywords: | มะม่วง -- การเก็บและรักษา;โปรตีนจากพืช;มะม่วง -- แง่โภชนาการ;เจลอิเล็กโทรโฟรีซิส |
Issue Date: | 2553 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 |
Gov't Doc #: | ว 660.294513 อ113ร |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1482373 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28486 |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0353aw_tpg.pdf | 514.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0353aw_abs.pdf | 445.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0353aw_con.pdf | 458.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0353aw_ch1.pdf | 447.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0353aw_ch2.pdf | 919.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0353aw_ch3.pdf | 701.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0353aw_ch4.pdf | 4.46 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0353aw_ch5.pdf | 437.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0353aw_bib.pdf | 472.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0353aw_app.pdf | 510.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.