Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28486
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อัญญารัตน์ วงศ์คช | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:48:19Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:48:19Z | - |
dc.date.issued | 2553 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 660.294513 อ113ร | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1482373 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28486 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | โปรตีนจากพืช | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- แง่โภชนาการ | en_US |
dc.subject | เจลอิเล็กโทรโฟรีซิส | en_US |
dc.title | รูปแบบของโปรตีนระหว่างการสุกของผลมะม่วงโดยวิธีเจลอิเล็กโทรโฟรีซิส = Protein patterns during ripening of mango fruit by gel electrophoresis method / อัญญารัตน์ วงศ์คช | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0353aw_tpg.pdf | 514.86 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0353aw_abs.pdf | 445.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0353aw_con.pdf | 458.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0353aw_ch1.pdf | 447.35 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0353aw_ch2.pdf | 919.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0353aw_ch3.pdf | 701.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0353aw_ch4.pdf | 4.46 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0353aw_ch5.pdf | 437.76 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0353aw_bib.pdf | 472.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0353aw_app.pdf | 510.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.