Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28441
Title: ผลของการเปลี่ยนแปลงความชื้นและอุณหภูมิในการกองข้าวแบบต่างๆระหว่างรอการนวดต่อคุณภาพข้าวสาร = Effect of moisture content and temperature changes in different paddy stacking before theshing on milled rice quality / นุชนาท กิจบุญชู
Authors: นุชนาท กิจบุญชู
Authors: นุชนาท กิจบุญชู
Keywords: ข้าว -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว;ข้าว -- การเก็บและรักษา;ข้าว -- ความชื้น;ข้าวเปลือก
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว 633.1868 น425ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386695
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28441
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0948nk_tpg.pdf283.14 kBAdobe PDFView/Open
post0948nk_abs.pdf373.99 kBAdobe PDFView/Open
post0948nk_con.pdf478.69 kBAdobe PDFView/Open
post0948nk_ch1.pdf131.62 kBAdobe PDFView/Open
post0948nk_ch2.pdf435.45 kBAdobe PDFView/Open
post0948nk_ch3.pdf736.5 kBAdobe PDFView/Open
post0948nk_ch4.pdf578.57 kBAdobe PDFView/Open
post0948nk_ch5.pdf189.43 kBAdobe PDFView/Open
post0948nk_bib.pdf210.65 kBAdobe PDFView/Open
post0948nk_app.pdf412.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.