Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28441
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนุชนาท กิจบุญชูen_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:47:50Z-
dc.date.available2014-09-19T01:47:50Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 633.1868 น425ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1386695en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28441-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectข้าว -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectข้าว -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectข้าว -- ความชื้นen_US
dc.subjectข้าวเปลือกen_US
dc.titleผลของการเปลี่ยนแปลงความชื้นและอุณหภูมิในการกองข้าวแบบต่างๆระหว่างรอการนวดต่อคุณภาพข้าวสาร = Effect of moisture content and temperature changes in different paddy stacking before theshing on milled rice quality / นุชนาท กิจบุญชูen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0948nk_tpg.pdf283.14 kBAdobe PDFView/Open
post0948nk_abs.pdf373.99 kBAdobe PDFView/Open
post0948nk_con.pdf478.69 kBAdobe PDFView/Open
post0948nk_ch1.pdf131.62 kBAdobe PDFView/Open
post0948nk_ch2.pdf435.45 kBAdobe PDFView/Open
post0948nk_ch3.pdf736.5 kBAdobe PDFView/Open
post0948nk_ch4.pdf578.57 kBAdobe PDFView/Open
post0948nk_ch5.pdf189.43 kBAdobe PDFView/Open
post0948nk_bib.pdf210.65 kBAdobe PDFView/Open
post0948nk_app.pdf412.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.