Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28425
Title: ผลของการลดความชื้นต่อการเปลี่ยนแปลงทางกายภาพและเคมีของข้าวเปลือกพันธุ์ขาวดอกมะลิ 105 = Effects of drying on physical and chemical properties changes of paddy cv. Khao Dawk Mali 105 / ยุทธนา ทบด้าน
Authors: ยุทธนา ทบด้าน
Authors: ยุทธนา ทบด้าน
Keywords: ข้าวเปลือก -- การเก็บและรักษา;ข้าว -- การเก็บและรักษา;ข้าว -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว;ข้าว -- ความชื้น
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว 633.1868 ย444ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1363875
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28425
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0448yt_tpg.pdf273.91 kBAdobe PDFView/Open
post0448yt_abs.pdf169.84 kBAdobe PDFView/Open
post0448yt_con.pdf306.79 kBAdobe PDFView/Open
post0448yt_ch1.pdf135.32 kBAdobe PDFView/Open
post0448yt_ch2.pdf239.95 kBAdobe PDFView/Open
post0448yt_ch3.pdf172.77 kBAdobe PDFView/Open
post0448yt_ch4.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open
post0448yt_ch5.pdf242.6 kBAdobe PDFView/Open
post0448yt_ch6.pdf127.33 kBAdobe PDFView/Open
post0448yt_bib.pdf135.55 kBAdobe PDFView/Open
post0448yt_app.pdf528.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.