Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20449
Title: กรรมวิธีการผลิตข้าวเหนียวกล้องอบพองด้วยเตาอบไมโครเวฟ = Processing of puffed brown sticky rice using microwave oven / จักรกฤษณ์ จิตจำนงค์
Authors: จักรกฤษณ์ จิตจำนงค์
Authors: จักรกฤษณ์ จิตจำนงค์
Keywords: ข้าวเหนียว -- การอบแห้ง;เตาไมโครเวฟ;ข้าวเหนียว -- การผลิต
Issue Date: 2554
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554
Gov't Doc #: ว 664.84 จ111ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1505019
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20449
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0354jjw_tpg.pdf1.55 MBAdobe PDFView/Open
food0354jjw_abs.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open
food0354jjw_con.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open
food0354jjw_ch1.pdf673.56 kBAdobe PDFView/Open
food0354jjw_ch2.pdf8.64 MBAdobe PDFView/Open
food0354jjw_ch3.pdf2.5 MBAdobe PDFView/Open
food0354jjw_ch4.pdf13.81 MBAdobe PDFView/Open
food0354jjw_ch5.pdf709.16 kBAdobe PDFView/Open
food0354jjw_bib.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open
food0354jjw_app.pdf10.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.