Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20449
Title: | กรรมวิธีการผลิตข้าวเหนียวกล้องอบพองด้วยเตาอบไมโครเวฟ = Processing of puffed brown sticky rice using microwave oven / จักรกฤษณ์ จิตจำนงค์ |
Authors: | จักรกฤษณ์ จิตจำนงค์ |
Authors: | จักรกฤษณ์ จิตจำนงค์ |
Keywords: | ข้าวเหนียว -- การอบแห้ง;เตาไมโครเวฟ;ข้าวเหนียว -- การผลิต |
Issue Date: | 2554 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554 |
Gov't Doc #: | ว 664.84 จ111ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1505019 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20449 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0354jjw_tpg.pdf | 1.55 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354jjw_abs.pdf | 1.29 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354jjw_con.pdf | 1.56 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354jjw_ch1.pdf | 673.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354jjw_ch2.pdf | 8.64 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354jjw_ch3.pdf | 2.5 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354jjw_ch4.pdf | 13.81 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354jjw_ch5.pdf | 709.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354jjw_bib.pdf | 1.61 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0354jjw_app.pdf | 10.34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.