Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20449
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจักรกฤษณ์ จิตจำนงค์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:26:04Z-
dc.date.available2014-09-18T06:26:04Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 664.84 จ111กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1505019en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20449-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectข้าวเหนียว -- การอบแห้งen_US
dc.subjectเตาไมโครเวฟen_US
dc.subjectข้าวเหนียว -- การผลิตen_US
dc.titleกรรมวิธีการผลิตข้าวเหนียวกล้องอบพองด้วยเตาอบไมโครเวฟ = Processing of puffed brown sticky rice using microwave oven / จักรกฤษณ์ จิตจำนงค์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0354jjw_tpg.pdf1.55 MBAdobe PDFView/Open
food0354jjw_abs.pdf1.29 MBAdobe PDFView/Open
food0354jjw_con.pdf1.56 MBAdobe PDFView/Open
food0354jjw_ch1.pdf673.56 kBAdobe PDFView/Open
food0354jjw_ch2.pdf8.64 MBAdobe PDFView/Open
food0354jjw_ch3.pdf2.5 MBAdobe PDFView/Open
food0354jjw_ch4.pdf13.81 MBAdobe PDFView/Open
food0354jjw_ch5.pdf709.16 kBAdobe PDFView/Open
food0354jjw_bib.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open
food0354jjw_app.pdf10.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.