Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20436
Title: ผลของเวย์โปรตีนต่อสมบัติของไอศกรีมที่ผลิตโดยกระบวนการ สองวัฏภาค = Effect of whey proteins on the properties of Ice cream produced by two-phase processing / ทศพล ถ้ำกลาง
Authors: ทศพล ถ้ำกลาง
Authors: ทศพล ถ้ำกลาง
Keywords: ไอศกรีม -- การผลิต;ของหวาน
Issue Date: 2553
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553
Gov't Doc #: ว 641.862 ท186ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1493198
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20436
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1053tt_tpg.pdf458.61 kBAdobe PDFView/Open
food1053tt_abs.pdf457.76 kBAdobe PDFView/Open
food1053tt_con.pdf462.76 kBAdobe PDFView/Open
food1053tt_ch1.pdf461.81 kBAdobe PDFView/Open
food1053tt_ch2.pdf5.64 MBAdobe PDFView/Open
food1053tt_ch3.pdf522.91 kBAdobe PDFView/Open
food1053tt_ch4.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open
food1053tt_ch5.pdf462.76 kBAdobe PDFView/Open
food1053tt_bib.pdf477.86 kBAdobe PDFView/Open
food1053tt_app.pdf4.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.