Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20436
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorทศพล ถ้ำกลางen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:57Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:57Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว 641.862 ท186ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1493198en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20436-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectไอศกรีม -- การผลิตen_US
dc.subjectของหวานen_US
dc.titleผลของเวย์โปรตีนต่อสมบัติของไอศกรีมที่ผลิตโดยกระบวนการ สองวัฏภาค = Effect of whey proteins on the properties of Ice cream produced by two-phase processing / ทศพล ถ้ำกลางen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1053tt_tpg.pdf458.61 kBAdobe PDFView/Open
food1053tt_abs.pdf457.76 kBAdobe PDFView/Open
food1053tt_con.pdf462.76 kBAdobe PDFView/Open
food1053tt_ch1.pdf461.81 kBAdobe PDFView/Open
food1053tt_ch2.pdf5.64 MBAdobe PDFView/Open
food1053tt_ch3.pdf522.91 kBAdobe PDFView/Open
food1053tt_ch4.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open
food1053tt_ch5.pdf462.76 kBAdobe PDFView/Open
food1053tt_bib.pdf477.86 kBAdobe PDFView/Open
food1053tt_app.pdf4.81 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.