Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20412
Title: | การเสริมคุกกี้แป้งข้าวเจ้าด้วยโปรตีนที่สกัดจากกากงาดำ = Fortification of rice flour cookies with extracted protein from black sesame meal / วราทิพย์ วงษ์เอี่ยม |
Authors: | วราทิพย์ วงษ์เอี่ยม |
Authors: | วราทิพย์ วงษ์เอี่ยม |
Keywords: | คุกกี้;เทคโนโลยีการผลิตอาหาร;โปรตีนจากพืช |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 |
Gov't Doc #: | ว 641.8654 ว172ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470128 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20412 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
agip1052ww_tpg.pdf | 539.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip1052ww_abs.pdf | 519.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip1052ww_con.pdf | 470.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip1052ww_ch1.pdf | 491.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip1052ww_ch2.pdf | 680.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip1052ww_ch3.pdf | 536.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip1052ww_ch4.pdf | 633.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip1052ww_ch5.pdf | 506.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip1052ww_bib.pdf | 519.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip1052ww_app.pdf | 752.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.