Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20412
Title: การเสริมคุกกี้แป้งข้าวเจ้าด้วยโปรตีนที่สกัดจากกากงาดำ = Fortification of rice flour cookies with extracted protein from black sesame meal / วราทิพย์ วงษ์เอี่ยม
Authors: วราทิพย์ วงษ์เอี่ยม
Authors: วราทิพย์ วงษ์เอี่ยม
Keywords: คุกกี้;เทคโนโลยีการผลิตอาหาร;โปรตีนจากพืช
Issue Date: 2552
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552
Gov't Doc #: ว 641.8654 ว172ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470128
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20412
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agip1052ww_tpg.pdf539.84 kBAdobe PDFView/Open
agip1052ww_abs.pdf519.61 kBAdobe PDFView/Open
agip1052ww_con.pdf470.97 kBAdobe PDFView/Open
agip1052ww_ch1.pdf491.63 kBAdobe PDFView/Open
agip1052ww_ch2.pdf680.44 kBAdobe PDFView/Open
agip1052ww_ch3.pdf536.17 kBAdobe PDFView/Open
agip1052ww_ch4.pdf633.7 kBAdobe PDFView/Open
agip1052ww_ch5.pdf506.85 kBAdobe PDFView/Open
agip1052ww_bib.pdf519.28 kBAdobe PDFView/Open
agip1052ww_app.pdf752.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.