Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20412
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวราทิพย์ วงษ์เอี่ยมen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:43Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:43Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 641.8654 ว172กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470128en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20412-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectคุกกี้en_US
dc.subjectเทคโนโลยีการผลิตอาหารen_US
dc.subjectโปรตีนจากพืชen_US
dc.titleการเสริมคุกกี้แป้งข้าวเจ้าด้วยโปรตีนที่สกัดจากกากงาดำ = Fortification of rice flour cookies with extracted protein from black sesame meal / วราทิพย์ วงษ์เอี่ยมen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agip1052ww_tpg.pdf539.84 kBAdobe PDFView/Open
agip1052ww_abs.pdf519.61 kBAdobe PDFView/Open
agip1052ww_con.pdf470.97 kBAdobe PDFView/Open
agip1052ww_ch1.pdf491.63 kBAdobe PDFView/Open
agip1052ww_ch2.pdf680.44 kBAdobe PDFView/Open
agip1052ww_ch3.pdf536.17 kBAdobe PDFView/Open
agip1052ww_ch4.pdf633.7 kBAdobe PDFView/Open
agip1052ww_ch5.pdf506.85 kBAdobe PDFView/Open
agip1052ww_bib.pdf519.28 kBAdobe PDFView/Open
agip1052ww_app.pdf752.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.