Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20399
Title: | ผลของสารทดแทนไขมันแบบผสม และสารให้ความหวานต่อคุณภาพของไอศกรีมวนิลาลดไขมันและลดพลังงาน = Effect of mixed fat replacers and sweetener on quality of fat and calorie reduced vanilla ice cream / หทัยทิพย์ ร้องคำ |
Authors: | หทัยทิพย์ ร้องคำ |
Authors: | หทัยทิพย์ ร้องคำ |
Keywords: | ไอศกรีม -- การผลิต;ของหวาน;เทคโนโลยีการผลิตอาหาร |
Issue Date: | 2552 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 |
Gov't Doc #: | ว 637.4 ห1411ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465290 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20399 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0252hr_tpg.pdf | 580.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0252hr_abs.pdf | 502.31 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0252hr_con.pdf | 541.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0252hr_ch1.pdf | 497.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0252hr_ch2.pdf | 2.25 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0252hr_ch3.pdf | 564.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0252hr_ch4.pdf | 975 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0252hr_ch5.pdf | 544.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0252hr_bib.pdf | 542.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0252hr_app.pdf | 913.17 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.