Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20399
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorหทัยทิพย์ ร้องคำen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:37Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:37Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 637.4 ห1411ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1465290en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20399-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectไอศกรีม -- การผลิตen_US
dc.subjectของหวานen_US
dc.subjectเทคโนโลยีการผลิตอาหารen_US
dc.titleผลของสารทดแทนไขมันแบบผสม และสารให้ความหวานต่อคุณภาพของไอศกรีมวนิลาลดไขมันและลดพลังงาน = Effect of mixed fat replacers and sweetener on quality of fat and calorie reduced vanilla ice cream / หทัยทิพย์ ร้องคำen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0252hr_tpg.pdf580.85 kBAdobe PDFView/Open
food0252hr_abs.pdf502.31 kBAdobe PDFView/Open
food0252hr_con.pdf541.4 kBAdobe PDFView/Open
food0252hr_ch1.pdf497.71 kBAdobe PDFView/Open
food0252hr_ch2.pdf2.25 MBAdobe PDFView/Open
food0252hr_ch3.pdf564.77 kBAdobe PDFView/Open
food0252hr_ch4.pdf975 kBAdobe PDFView/Open
food0252hr_ch5.pdf544.36 kBAdobe PDFView/Open
food0252hr_bib.pdf542.13 kBAdobe PDFView/Open
food0252hr_app.pdf913.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.