Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19994
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวรพงษ์ พลกองแก้วen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:13:11Z-
dc.date.available2014-09-18T06:13:11Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 658.8342 ว176กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459234en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19994-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectส้มเขียวหวานen_US
dc.subjectความพอใจของผู้บริโภคen_US
dc.subjectผู้บริโภค -- เชียงใหม่en_US
dc.titleการประเมินความพึงพอใจต่อคุณภาพและความปลอดภัยของส้มเขียวหวานของผู้บริโภคในจังหวัดเชียงใหม่โดยใช้วิธีการทดลองทางเลือก = Assessing consumer preferences for quality and safety of tangerine in Chiang Mai Province using choice experiment method / วรพงษ์ พลกองแก้วen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ageco0851wp_tpg.pdf571.52 kBAdobe PDFView/Open
ageco0851wp_abs.pdf485.9 kBAdobe PDFView/Open
ageco0851wp_con.pdf496.63 kBAdobe PDFView/Open
ageco0851wp_ch1.pdf578.73 kBAdobe PDFView/Open
ageco0851wp_ch2.pdf688.38 kBAdobe PDFView/Open
ageco0851wp_ch3.pdf744.63 kBAdobe PDFView/Open
ageco0851wp_ch4.pdf740.75 kBAdobe PDFView/Open
ageco0851wp_ch5.pdf619.1 kBAdobe PDFView/Open
ageco0851wp_ch6.pdf1 MBAdobe PDFView/Open
ageco0851wp_ch7.pdf602.38 kBAdobe PDFView/Open
ageco0851wp_bib.pdf532.08 kBAdobe PDFView/Open
ageco0851wp_app.pdf1.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.