Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/14112
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอัตทวิชญ์ เวียงหล้าen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:47:47Z-
dc.date.available2014-09-17T09:47:47Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 661.4 อ114ปen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1505393en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/14112-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectเกลือen_US
dc.subjectไอโอดีนen_US
dc.subjectครัวเรือน -- เชียงใหม่. อำเภอแม่แตงen_US
dc.titleปริมาณไอโอดีนของเกลือบริโภคที่ใช้ในครัวเรือน ตำบลอินทขิล อำเภอแม่แตง จังหวัดเชียงใหม่= Iodine content in edible salt using in households of Inthakhin Sub-district, Mae Taeng District, Chiang Mai Province / อัตทวิชญ์ เวียงหล้าen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr21054aw_tpg.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open
nutr21054aw_abs.pdf660.34 kBAdobe PDFView/Open
nutr21054aw_con.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open
nutr21054aw_ch1.pdf1.81 MBAdobe PDFView/Open
nutr21054aw_ch2.pdf5.05 MBAdobe PDFView/Open
nutr21054aw_ch3.pdf1.81 MBAdobe PDFView/Open
nutr21054aw_ch4.pdf4.43 MBAdobe PDFView/Open
nutr21054aw_ch5.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open
nutr21054aw_bib.pdf951.67 kBAdobe PDFView/Open
nutr21054aw_app.pdf3.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.