Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/9303
Title: แนวทางการประยุกต์ระบบการจัดการความปลอดภัยของอาหารตามมาตรฐาน ISO 22000: 2005 ในการผลิตชาสมุนไพรขิงผสมชาเขียว ของบริษัท ชาระมิงค์ จำกัด = Guidelines on the application of food safety management system following ISO 22000:2005 in the production of ginger herbal green tea of Raming tea company limited / รุ่งฤทัย รังษี
Authors: รุ่งฤทัย รังษี
Authors: รุ่งฤทัย รังษี
Keywords: ไอเอสโอ 22000-2005;มาตรฐานการผลิต;อุตสาหกรรมเครื่องดื่ม -- มาตรฐานการผลิต
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว 658.562 ร429น
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1448978
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/9303
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agim0851rr_tpg.pdf670.3 kBAdobe PDFView/Open
agim0851rr_abs.pdf492.36 kBAdobe PDFView/Open
agim0851rr_con.pdf479.42 kBAdobe PDFView/Open
agim0851rr_ch1.pdf492.69 kBAdobe PDFView/Open
agim0851rr_ch2.pdf642.41 kBAdobe PDFView/Open
agim0851rr_ch3.pdf493.96 kBAdobe PDFView/Open
agim0851rr_ch4.pdf642.8 kBAdobe PDFView/Open
agim0851rr_ch5.pdf612.09 kBAdobe PDFView/Open
agim0851rr_bib.pdf500.68 kBAdobe PDFView/Open
agim0851rr_app.pdf905.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.