Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/9303
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รุ่งฤทัย รังษี | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T08:03:30Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T08:03:30Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 658.562 ร429น | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1448978 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/9303 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | ไอเอสโอ 22000-2005 | en_US |
dc.subject | มาตรฐานการผลิต | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมเครื่องดื่ม -- มาตรฐานการผลิต | en_US |
dc.title | แนวทางการประยุกต์ระบบการจัดการความปลอดภัยของอาหารตามมาตรฐาน ISO 22000: 2005 ในการผลิตชาสมุนไพรขิงผสมชาเขียว ของบริษัท ชาระมิงค์ จำกัด = Guidelines on the application of food safety management system following ISO 22000:2005 in the production of ginger herbal green tea of Raming tea company limited / รุ่งฤทัย รังษี | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | BA: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
agim0851rr_tpg.pdf | 670.3 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0851rr_abs.pdf | 492.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0851rr_con.pdf | 479.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0851rr_ch1.pdf | 492.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0851rr_ch2.pdf | 642.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0851rr_ch3.pdf | 493.96 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0851rr_ch4.pdf | 642.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0851rr_ch5.pdf | 612.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0851rr_bib.pdf | 500.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agim0851rr_app.pdf | 905.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.