Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/8442
Title: แนวทางการประยุกต์ใช้หลักเกณฑ์วิธีการที่ดีในการผลิตอาหาร (จี เอ็ม พี) : กรณีศึกษาบริษัท ชาระมิงค์ จำกัด จังหวัดเชียงใหม่ = The application of Good Manufacturing Practice (GMP) system : A case study of Raming Tea Company Limited, Chiang Mai province / วงเดือน สุภัคธนาการ
Authors: วงเดือน สุภัคธนาการ
Authors: วงเดือน สุภัคธนาการ
Keywords: บริษัทชาระมิงค์ จำกัด;อาหาร -- การผลิต -- เชียงใหม่
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว/ภน 338.1 ว125น
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1385979
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/8442
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agim1148ws_tpg.pdf229.97 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_abs.pdf254.93 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_con.pdf241.48 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_ch1.pdf150.79 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_ch2.pdf247.65 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_ch3.pdf136.06 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_ch4.pdf795.2 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_ch5.pdf142.06 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_bib.pdf157.41 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_app.pdf278.46 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_cv.pdf48.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.