Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/8442
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวงเดือน สุภัคธนาการen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:49:17Z-
dc.date.available2014-09-17T07:49:17Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 338.1 ว125นen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1385979en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/8442-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectบริษัทชาระมิงค์ จำกัดen_US
dc.subjectอาหาร -- การผลิต -- เชียงใหม่en_US
dc.titleแนวทางการประยุกต์ใช้หลักเกณฑ์วิธีการที่ดีในการผลิตอาหาร (จี เอ็ม พี) : กรณีศึกษาบริษัท ชาระมิงค์ จำกัด จังหวัดเชียงใหม่ = The application of Good Manufacturing Practice (GMP) system : A case study of Raming Tea Company Limited, Chiang Mai province / วงเดือน สุภัคธนาการen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agim1148ws_tpg.pdf229.97 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_abs.pdf254.93 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_con.pdf241.48 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_ch1.pdf150.79 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_ch2.pdf247.65 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_ch3.pdf136.06 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_ch4.pdf795.2 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_ch5.pdf142.06 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_bib.pdf157.41 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_app.pdf278.46 kBAdobe PDFView/Open
agim1148ws_cv.pdf48.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.