Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7900
Title: ผลของอุณหภูมิและการใช้น้ำมันทอดซ้ำต่อการดูดซับน้ำมัน เนื้อสัมผัสและสีของข้าวเกรียบกุ้งทอด = Effects of temperature and reuse of frying oil on oil uptake, texture and color of fried shrimp chips / ศรายุทธ์ สมประสงค์
Authors: ศรายุทธ์ สมประสงค์
Authors: ศรายุทธ์ สมประสงค์
Keywords: อุณหภูมิ;ข้าวเกรียบกุ้ง;น้ำมัน;สี
Issue Date: 2551
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551
Gov't Doc #: ว 664 ศ172ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1426870
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7900
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0351ss_tpg.pdf734 kBAdobe PDFView/Open
food0351ss_abs.pdf479.54 kBAdobe PDFView/Open
food0351ss_con.pdf464.83 kBAdobe PDFView/Open
food0351ss_ch1.pdf461.96 kBAdobe PDFView/Open
food0351ss_ch2.pdf701.6 kBAdobe PDFView/Open
food0351ss_ch3.pdf479.11 kBAdobe PDFView/Open
food0351ss_ch4.pdf541.82 kBAdobe PDFView/Open
food0351ss_ch5.pdf459.28 kBAdobe PDFView/Open
food0351ss_bib.pdf506.4 kBAdobe PDFView/Open
food0351ss_app.pdf536.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.