Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7869
Title: ผลของเทคนิคความร้อนและความดันสูงต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาน้ำฝรั่งแปรรูป = Effects of thermal and high pressure techniques on the quality and shelf-life of processed guava juice / เรวัตร พงษ์พิสุทธินันท์
Authors: เรวัตร พงษ์พิสุทธินันท์
Authors: เรวัตร พงษ์พิสุทธินันท์
Keywords: น้ำฝรั่ง;ความร้อน;ความดัน
Issue Date: 2549
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549
Gov't Doc #: ว 664 ร5711ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400486
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7869
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0349rpp_tpg.pdf438.69 kBAdobe PDFView/Open
food0349rpp_abs.pdf212.65 kBAdobe PDFView/Open
food0349rpp_con.pdf222.44 kBAdobe PDFView/Open
food0349rpp_ch1.pdf127.74 kBAdobe PDFView/Open
food0349rpp_ch2.pdf607.1 kBAdobe PDFView/Open
food0349rpp_ch3.pdf136.51 kBAdobe PDFView/Open
food0349rpp_ch4.pdf593.67 kBAdobe PDFView/Open
food0349rpp_ch5.pdf109.65 kBAdobe PDFView/Open
food0349rpp_bib.pdf142.66 kBAdobe PDFView/Open
food0349rpp_app.pdf515.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.