Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7869
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | เรวัตร พงษ์พิสุทธินันท์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:14Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:14Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664 ร5711ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400486 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7869 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 | en_US |
dc.subject | น้ำฝรั่ง | en_US |
dc.subject | ความร้อน | en_US |
dc.subject | ความดัน | en_US |
dc.title | ผลของเทคนิคความร้อนและความดันสูงต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาน้ำฝรั่งแปรรูป = Effects of thermal and high pressure techniques on the quality and shelf-life of processed guava juice / เรวัตร พงษ์พิสุทธินันท์ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0349rpp_tpg.pdf | 438.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349rpp_abs.pdf | 212.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349rpp_con.pdf | 222.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349rpp_ch1.pdf | 127.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349rpp_ch2.pdf | 607.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349rpp_ch3.pdf | 136.51 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349rpp_ch4.pdf | 593.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349rpp_ch5.pdf | 109.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349rpp_bib.pdf | 142.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0349rpp_app.pdf | 515.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.