Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7849
Title: ผลกระทบของระบบ HACCP ต่อต้นทุนการผลิตและคุณภาพของมะม่วงแช่เยือกแข็ง = Effects of HACCP system on production cost and quality of frozen mango / จักรพันธุ์ สนั่นนาม
Authors: จักรพันธุ์ สนั่นนาม
Authors: จักรพันธุ์ สนั่นนาม
Keywords: บริษัทเชียงใหม่โฟรเซ่นฟูดส์;ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม;ผลไม้แช่แข็ง -- ต้นทุนการผลิต;อุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมการผลิต;มะม่วง -- การแช่เย็น
Issue Date: 2548
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548
Gov't Doc #: ว/ภน 664.85 จ111ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373566
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7849
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0648cs_tpg.pdf328.5 kBAdobe PDFView/Open
food0648cs_abs.pdf213.28 kBAdobe PDFView/Open
food0648cs_con.pdf213.94 kBAdobe PDFView/Open
food0648cs_ch1.pdf167.16 kBAdobe PDFView/Open
food0648cs_ch2.pdf339.4 kBAdobe PDFView/Open
food0648cs_ch3.pdf184.01 kBAdobe PDFView/Open
food0648cs_ch4.pdf646.77 kBAdobe PDFView/Open
food0648cs_ch5.pdf147.74 kBAdobe PDFView/Open
food0648cs_bib.pdf133.36 kBAdobe PDFView/Open
food0648cs_app.pdf926.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.