Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7849
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | จักรพันธุ์ สนั่นนาม | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:06Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:06Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 664.85 จ111ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373566 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7849 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | บริษัทเชียงใหม่โฟรเซ่นฟูดส์ | en_US |
dc.subject | ระบบวิเคราะห์อันตรายและจุดวิกฤตที่ต้องควบคุม | en_US |
dc.subject | ผลไม้แช่แข็ง -- ต้นทุนการผลิต | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมอาหาร -- การควบคุมการผลิต | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- การแช่เย็น | en_US |
dc.title | ผลกระทบของระบบ HACCP ต่อต้นทุนการผลิตและคุณภาพของมะม่วงแช่เยือกแข็ง = Effects of HACCP system on production cost and quality of frozen mango / จักรพันธุ์ สนั่นนาม | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0648cs_tpg.pdf | 328.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0648cs_abs.pdf | 213.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0648cs_con.pdf | 213.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0648cs_ch1.pdf | 167.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0648cs_ch2.pdf | 339.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0648cs_ch3.pdf | 184.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0648cs_ch4.pdf | 646.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0648cs_ch5.pdf | 147.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0648cs_bib.pdf | 133.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0648cs_app.pdf | 926.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.