Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
GRAD-Sciences and Technology: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 11 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2548
ผลของอัตราการลดความชื้นและแรงกดต่อการบุบและแตกของผลลำไย = Effect of drying rate and compression force on longan indentation and cracking / ธีระ อัมระปาล
ธีระ อัมระปาล
2550
ผลของโอโซนต่อการควบคุมโรคหลังการเก็บเกี่ยวการเปลี่ยนแปลงโปรตีน และระบบแอนตีออกซิแดนซ์ของผลลำไยพันธุ์ดอระหว่างการเก็บรักษา = Effect of ozone on postharvest diseases control, proteins and antioxidant system changes of longan fruit cv. Daw during storage / ศรัณยา เพ่งผล
ศรัณยา เพ่งผล
2548
การยืดอายุการเก็บรักษาผลลำไยโดยใช้สารเคมีกันเสียร่วมกับอุณหภูมิต่ำ = Prolonging storage life of longan fruit using chemical preservatives in combination with low temperatures / สุเมธี เขื่อนมณี
สุเมธี เขื่อนมณี
2548
ผลของออกซิเจนและวอเตอร์แอคทิวิตี้ต่อคุณภาพของเนื้อลำไยอบแห้งระหว่างการเก็บรักษา = Effects of exygen and water activity on quality of dried longan flesh duning storage / ประสิทธิ์ แก่นแก้ว
ประสิทธิ์ แก่นแก้ว
2549
ผลของสารยับยั้งการเกิดสีน้ำตาลและสารเคลือบผิวต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาของผลลำไยพันธุ์ดอ = Effect of anti-browning substances and coating materials on quality and storage life of longan fruit cv. daw / โดย พรรณทิพา บุญอินทร์
พรรณทิพา บุญอินทร์
2552
จำนวนผลต่อช่อและระยะเวลาเก็บเกี่ยวต่อคุณภาพระหว่างการเก็บรักษาของผลลำไยพันธุ์ดอนอกฤดู = Number of fruit per cluster and harvesting time affecting quality during storage of the off season longan cv. Daw / สนอง จรินทร
สนอง จรินทร
2547
ผลของการให้ความร้อนต่อกิจกรรมของเอนไซม์โพลีฟีนอลออกซิเดสระหว่างการเกิดอาการสะท้านหนาวของผลลำไยพันธุ์ดอ = Effect of heat treatment on polyphenol oxidase activity during chilling injury of Longan fruit cv. Daw / วัชรี สุขวิวัฒน์
วัชรี สุขวิวัฒน์
2550
คุณสมบัติในการรับแรงกระแทกและการกดทับของผลลำไยพันธุ์ดอ = Impact and compression properties of Longan fruit cv. Daw / นวลฉวี ปงรังษี
นวลฉวี ปงรังษี
2551
ผลของโอโซนต่อการเก็บรักษาผลลำไยสดพันธุ์ดอ = Effects of Ozone on shelf life of fresh longan fruit cv. Daw / มานพ หาญเทวี
มานพ หาญเทวี
2556
การรมโอโซนเพื่อลดสารซัลเฟอร์ไดออกไซด์ตกค้างและการควบคุมโรคหลังเก็บเกี่ยวของผลลำไยสด = Ozone fumigation for sulfur dioxide residue reduction and postharvest disease control of fresh longan fruit / วราพรรณ กันคำ
วราพรรณ กันคำ
Discover
Author
1
ธีระ อัมระปาล
1
นวลฉวี ปงรังษี
1
ประสิทธิ์ แก่นแก้ว
1
ปิยจิตรา ศรีวรกุล
1
พรรณทิพา บุญอินทร์
1
มานพ หาญเทวี
1
วราพรรณ กันคำ
1
วัชรี สุขวิวัฒน์
1
ศรัณยา เพ่งผล
1
สนอง จรินทร
.
next >
Subject
5
ลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว
4
ลำไย -- พันธุ์ดอ
2
สารเคลือบผิว
1
ความชื้น
1
ผลไม้ -- การเคลือบผิว
1
ลำไย -- การรมด้วยก๊าซโอโซน
1
ลำไย -- การอบแห้ง
1
ลำไย -- การเก็บเกี่ยว
1
ลำไย -- การเคลือบผิว
1
ลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็ยเกี่ยว
.
next >
Date issued
5
2550 - 2556
6
2545 - 2549