Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28430
Title: | ผลของอัตราการลดความชื้นและแรงกดต่อการบุบและแตกของผลลำไย = Effect of drying rate and compression force on longan indentation and cracking / ธีระ อัมระปาล |
Authors: | ธีระ อัมระปาล |
Authors: | ธีระ อัมระปาล |
Keywords: | ลำไย -- การอบแห้ง;ลำไย -- การเก็บและรักษา;ลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว;ความชื้น |
Issue Date: | 2548 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 |
Gov't Doc #: | ว 664.84 ธ3711ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1372079 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28430 |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0948ta_tpg.pdf | 212.2 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948ta_abs.pdf | 156.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948ta_con.pdf | 175.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948ta_ch1.pdf | 143.01 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948ta_ch2.pdf | 343.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948ta_ch3.pdf | 524.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948ta_ch4.pdf | 397.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948ta_ch5.pdf | 136.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948ta_bib.pdf | 165.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0948ta_app.pdf | 353.66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.