Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28402
Title: ผลของการให้ความร้อนต่อกิจกรรมของเอนไซม์โพลีฟีนอลออกซิเดสระหว่างการเกิดอาการสะท้านหนาวของผลลำไยพันธุ์ดอ = Effect of heat treatment on polyphenol oxidase activity during chilling injury of Longan fruit cv. Daw / วัชรี สุขวิวัฒน์
Authors: วัชรี สุขวิวัฒน์
Authors: วัชรี สุขวิวัฒน์
Keywords: ลำไย -- การเก็บและรักษา;ลำไย -- พันธุ์ดอ;ลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว
Issue Date: 2547
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547
Gov't Doc #: ว 664.86 ว112ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1346740
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28402
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0347ws_tpg.pdf530.15 kBAdobe PDFView/Open
post0347ws_abs.pdf467.56 kBAdobe PDFView/Open
post0347ws_con.pdf676.92 kBAdobe PDFView/Open
post0347ws_ch1.pdf465.58 kBAdobe PDFView/Open
post0347ws_ch2.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open
post0347ws_ch3.pdf901.98 kBAdobe PDFView/Open
post0347ws_ch4.pdf13.45 MBAdobe PDFView/Open
post0347ws_ch5.pdf444.42 kBAdobe PDFView/Open
post0347ws_bib.pdf618.69 kBAdobe PDFView/Open
post0347ws_app.pdf426.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.