Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28402
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วัชรี สุขวิวัฒน์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:47:28Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:47:28Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.86 ว112ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1346740 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28402 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547 | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ลำไย -- พันธุ์ดอ | en_US |
dc.subject | ลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว | en_US |
dc.title | ผลของการให้ความร้อนต่อกิจกรรมของเอนไซม์โพลีฟีนอลออกซิเดสระหว่างการเกิดอาการสะท้านหนาวของผลลำไยพันธุ์ดอ = Effect of heat treatment on polyphenol oxidase activity during chilling injury of Longan fruit cv. Daw / วัชรี สุขวิวัฒน์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0347ws_tpg.pdf | 530.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0347ws_abs.pdf | 467.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0347ws_con.pdf | 676.92 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0347ws_ch1.pdf | 465.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0347ws_ch2.pdf | 1.16 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0347ws_ch3.pdf | 901.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0347ws_ch4.pdf | 13.45 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0347ws_ch5.pdf | 444.42 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0347ws_bib.pdf | 618.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0347ws_app.pdf | 426.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.