Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28402
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวัชรี สุขวิวัฒน์en_US
dc.date.accessioned2014-09-19T01:47:28Z-
dc.date.available2014-09-19T01:47:28Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว 664.86 ว112ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1346740en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28402-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectลำไย -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectลำไย -- พันธุ์ดอen_US
dc.subjectลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวen_US
dc.titleผลของการให้ความร้อนต่อกิจกรรมของเอนไซม์โพลีฟีนอลออกซิเดสระหว่างการเกิดอาการสะท้านหนาวของผลลำไยพันธุ์ดอ = Effect of heat treatment on polyphenol oxidase activity during chilling injury of Longan fruit cv. Daw / วัชรี สุขวิวัฒน์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:GRAD-Sciences and Technology: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0347ws_tpg.pdf530.15 kBAdobe PDFView/Open
post0347ws_abs.pdf467.56 kBAdobe PDFView/Open
post0347ws_con.pdf676.92 kBAdobe PDFView/Open
post0347ws_ch1.pdf465.58 kBAdobe PDFView/Open
post0347ws_ch2.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open
post0347ws_ch3.pdf901.98 kBAdobe PDFView/Open
post0347ws_ch4.pdf13.45 MBAdobe PDFView/Open
post0347ws_ch5.pdf444.42 kBAdobe PDFView/Open
post0347ws_bib.pdf618.69 kBAdobe PDFView/Open
post0347ws_app.pdf426.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.