Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28449
Title: | ผลของสารยับยั้งการเกิดสีน้ำตาลและสารเคลือบผิวต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาของผลลำไยพันธุ์ดอ = Effect of anti-browning substances and coating materials on quality and storage life of longan fruit cv. daw / โดย พรรณทิพา บุญอินทร์ |
Authors: | พรรณทิพา บุญอินทร์ |
Authors: | พรรณทิพา บุญอินทร์ |
Keywords: | ลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว;ลำไย -- การเก็บและรักษา;ลำไย -- การเคลือบผิว;สารเคลือบผิว;สีของพืช |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 |
Gov't Doc #: | ว 634.714 พ177ผ |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1414967 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28449 |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0949pb_tpg.pdf | 199.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_abs.pdf | 249.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_con.pdf | 370.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_ch1.pdf | 210.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_ch2.pdf | 728.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_ch3.pdf | 735.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_ch4.pdf | 8.15 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_ch5.pdf | 492.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_ch6.pdf | 184.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_bib.pdf | 367.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_app.pdf | 1.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.