Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/28449
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พรรณทิพา บุญอินทร์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-19T01:47:55Z | - |
dc.date.available | 2014-09-19T01:47:55Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.714 พ177ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1414967 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/28449 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 | en_US |
dc.subject | ลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การเคลือบผิว | en_US |
dc.subject | สารเคลือบผิว | en_US |
dc.subject | สีของพืช | en_US |
dc.title | ผลของสารยับยั้งการเกิดสีน้ำตาลและสารเคลือบผิวต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาของผลลำไยพันธุ์ดอ = Effect of anti-browning substances and coating materials on quality and storage life of longan fruit cv. daw / โดย พรรณทิพา บุญอินทร์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | GRAD-Sciences and Technology: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
post0949pb_tpg.pdf | 199.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_abs.pdf | 249.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_con.pdf | 370.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_ch1.pdf | 210.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_ch2.pdf | 728.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_ch3.pdf | 735.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_ch4.pdf | 8.15 MB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_ch5.pdf | 492.66 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_ch6.pdf | 184.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_bib.pdf | 367.6 kB | Adobe PDF | View/Open | |
post0949pb_app.pdf | 1.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.