Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20443
Title: การปรับปรุงกลิ่นของสุรากลั่นจากสายน้ำผึ้ง = Aroma improvement of distillated spirit from tangerine cv. sai-nampeung / พูลเศรษฐ์ พรโสภณ
Authors: พูลเศรษฐ์ พรโสภณ
Authors: พูลเศรษฐ์ พรโสภณ
Keywords: เครื่องดื่มที่มีแอลกอฮอล์;กลิ่น;ส้ม -- พันธุ์สายน้ำผึ้ง
Issue Date: 2553
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553
Gov't Doc #: ว 641.21 พ417ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1501487
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20443
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0353pp_tpg.pdf633.71 kBAdobe PDFView/Open
food0353pp_abs.pdf504.85 kBAdobe PDFView/Open
food0353pp_con.pdf541.19 kBAdobe PDFView/Open
food0353pp_ch1.pdf497.24 kBAdobe PDFView/Open
food0353pp_ch2.pdf942.28 kBAdobe PDFView/Open
food0353pp_ch3.pdf548.26 kBAdobe PDFView/Open
food0353pp_ch4.pdf678.28 kBAdobe PDFView/Open
food0353pp_ch5.pdf492.99 kBAdobe PDFView/Open
food0353pp_bib.pdf584.55 kBAdobe PDFView/Open
food0353pp_app.pdf3.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.