Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20443
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | พูลเศรษฐ์ พรโสภณ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:26:01Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:26:01Z | - |
dc.date.issued | 2553 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 641.21 พ417ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1501487 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20443 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 | en_US |
dc.subject | เครื่องดื่มที่มีแอลกอฮอล์ | en_US |
dc.subject | กลิ่น | en_US |
dc.subject | ส้ม -- พันธุ์สายน้ำผึ้ง | en_US |
dc.title | การปรับปรุงกลิ่นของสุรากลั่นจากสายน้ำผึ้ง = Aroma improvement of distillated spirit from tangerine cv. sai-nampeung / พูลเศรษฐ์ พรโสภณ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0353pp_tpg.pdf | 633.71 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353pp_abs.pdf | 504.85 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353pp_con.pdf | 541.19 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353pp_ch1.pdf | 497.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353pp_ch2.pdf | 942.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353pp_ch3.pdf | 548.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353pp_ch4.pdf | 678.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353pp_ch5.pdf | 492.99 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353pp_bib.pdf | 584.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0353pp_app.pdf | 3.44 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.