Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20413
Title: การสกัดสารสีแดงจากเปลือกแก้วมังกรและการประยุกต์ใช้ในน้ำสตรอเบอรีที่ผ่านกระบวนการพาสเจอไรซ์ = Extraction of red pigment from rind of pitaya (Hylocereus undatus) and application in pasteurized strawberry juice / ยุวพร มูลคำ
Authors: ยุวพร มูลคำ
Authors: ยุวพร มูลคำ
Keywords: ผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรม;แก้วมังกร (พืช);สตรอเบอรี
Issue Date: 2532
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552
Gov't Doc #: ว 634.775 ย476ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470129
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20413
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agip0952ym_tpg.pdf484.16 kBAdobe PDFView/Open
agip0952ym_abs.pdf518.84 kBAdobe PDFView/Open
agip0952ym_con.pdf522.88 kBAdobe PDFView/Open
agip0952ym_ch1.pdf508.7 kBAdobe PDFView/Open
agip0952ym_ch2.pdf951.13 kBAdobe PDFView/Open
agip0952ym_ch3.pdf618.65 kBAdobe PDFView/Open
agip0952ym_ch4.pdf661.51 kBAdobe PDFView/Open
agip0952ym_ch5.pdf502.78 kBAdobe PDFView/Open
agip0952ym_bib.pdf575.56 kBAdobe PDFView/Open
agip0952ym_app.pdf913.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.