Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20413
Title: | การสกัดสารสีแดงจากเปลือกแก้วมังกรและการประยุกต์ใช้ในน้ำสตรอเบอรีที่ผ่านกระบวนการพาสเจอไรซ์ = Extraction of red pigment from rind of pitaya (Hylocereus undatus) and application in pasteurized strawberry juice / ยุวพร มูลคำ |
Authors: | ยุวพร มูลคำ |
Authors: | ยุวพร มูลคำ |
Keywords: | ผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรม;แก้วมังกร (พืช);สตรอเบอรี |
Issue Date: | 2532 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552 |
Gov't Doc #: | ว 634.775 ย476ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470129 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20413 |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
agip0952ym_tpg.pdf | 484.16 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0952ym_abs.pdf | 518.84 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0952ym_con.pdf | 522.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0952ym_ch1.pdf | 508.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0952ym_ch2.pdf | 951.13 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0952ym_ch3.pdf | 618.65 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0952ym_ch4.pdf | 661.51 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0952ym_ch5.pdf | 502.78 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0952ym_bib.pdf | 575.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
agip0952ym_app.pdf | 913.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.