Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20413
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorยุวพร มูลคำen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:44Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:44Z-
dc.date.issued2532en_US
dc.identifier.govdocว 634.775 ย476กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1470129en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20413-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectผลิตภัณฑ์อุตสาหกรรมen_US
dc.subjectแก้วมังกร (พืช)en_US
dc.subjectสตรอเบอรีen_US
dc.titleการสกัดสารสีแดงจากเปลือกแก้วมังกรและการประยุกต์ใช้ในน้ำสตรอเบอรีที่ผ่านกระบวนการพาสเจอไรซ์ = Extraction of red pigment from rind of pitaya (Hylocereus undatus) and application in pasteurized strawberry juice / ยุวพร มูลคำen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agip0952ym_tpg.pdf484.16 kBAdobe PDFView/Open
agip0952ym_abs.pdf518.84 kBAdobe PDFView/Open
agip0952ym_con.pdf522.88 kBAdobe PDFView/Open
agip0952ym_ch1.pdf508.7 kBAdobe PDFView/Open
agip0952ym_ch2.pdf951.13 kBAdobe PDFView/Open
agip0952ym_ch3.pdf618.65 kBAdobe PDFView/Open
agip0952ym_ch4.pdf661.51 kBAdobe PDFView/Open
agip0952ym_ch5.pdf502.78 kBAdobe PDFView/Open
agip0952ym_bib.pdf575.56 kBAdobe PDFView/Open
agip0952ym_app.pdf913.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.