Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20242
Title: ผลของน้ำออกซิไดส์ที่ผ่านการแยกด้วยไฟฟ้าที่มีต่อการลดโรคแอนแทรกโนสบนผลมะม่วงพันธุ์น้ำดอกไม้ = Effects of electrolyzed oxidizing water on reduction of anthracnose disease on fruit of mango cv. Nam Dok Mai / จามรี เกติมา
Authors: จามรี เกติมา
Authors: จามรี เกติมา
Keywords: มะม่วง -- พันธุ์น้ำดอกไม้ -- โรคและศัตรูพืช;โรคพืช
Issue Date: 2555
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555
Gov't Doc #: ว 634.44 จ267ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1521546
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20242
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
patho20355jk_tpg.pdf650.01 kBAdobe PDFView/Open
patho20355jk_abs.pdf235.45 kBAdobe PDFView/Open
patho20355jk_con.pdf378.71 kBAdobe PDFView/Open
patho20355jk_ch1.pdf230.22 kBAdobe PDFView/Open
patho20355jk_ch2.pdf441.42 kBAdobe PDFView/Open
patho20355jk_ch3.pdf365.61 kBAdobe PDFView/Open
patho20355jk_ch4.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open
patho20355jk_ch5.pdf305.63 kBAdobe PDFView/Open
patho20355jk_bib.pdf383.62 kBAdobe PDFView/Open
patho20355jk_app.pdf410.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.