Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20242
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorจามรี เกติมาen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:16:00Z-
dc.date.available2014-09-18T06:16:00Z-
dc.date.issued2555en_US
dc.identifier.govdocว 634.44 จ267ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1521546en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20242-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2555en_US
dc.subjectมะม่วง -- พันธุ์น้ำดอกไม้ -- โรคและศัตรูพืชen_US
dc.subjectโรคพืชen_US
dc.titleผลของน้ำออกซิไดส์ที่ผ่านการแยกด้วยไฟฟ้าที่มีต่อการลดโรคแอนแทรกโนสบนผลมะม่วงพันธุ์น้ำดอกไม้ = Effects of electrolyzed oxidizing water on reduction of anthracnose disease on fruit of mango cv. Nam Dok Mai / จามรี เกติมาen_US
dc.typeวิทยนิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
patho20355jk_tpg.pdf650.01 kBAdobe PDFView/Open
patho20355jk_abs.pdf235.45 kBAdobe PDFView/Open
patho20355jk_con.pdf378.71 kBAdobe PDFView/Open
patho20355jk_ch1.pdf230.22 kBAdobe PDFView/Open
patho20355jk_ch2.pdf441.42 kBAdobe PDFView/Open
patho20355jk_ch3.pdf365.61 kBAdobe PDFView/Open
patho20355jk_ch4.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open
patho20355jk_ch5.pdf305.63 kBAdobe PDFView/Open
patho20355jk_bib.pdf383.62 kBAdobe PDFView/Open
patho20355jk_app.pdf410.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.